Беновска пита Стъки защо подкрепя Бойко Борисов?

Станислав Недков – Стъки отговаря на въпроси на Илиана Беновска по време на протест пред ГДНП от 15-ти юли 2021 г. в подкрепа на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе извикан на разпит.

Илиана Беновска: Стъки, ще кажеш ли защо свика толкова хора тук?

Станислав Недков: Както навярно повечето от вас знаят аз бях една от първите жертви на диктаторското управление на президента Радев и неговата бухалка Рашков и неслучайно подадох сигнал до Американското посолство и до Представителството на ЕК в България. Това, което се случва днес, това, което се случва в последните 2 месеца е абсурдно. Видяхме пряко вмешателство на служебния кабинет в изборния процес. Видяхме опит за изкривяване на вота на българските граждани. Финалът на цялата тази работа, този абсурд да бъде викан бившия министър-председател бих нарекъл ненормално за страна членка на ЕС. Ако така ще се решават политическите битки, ако така ще се саморазправят управляващите със своите политически опоненти, ние се превръщаме в Беларус и Румен Радев спокойно можем да го наречем „Българския Лукашенко“.

Илиана Беновска: Ще пренесете ли протеста пред президентството и МВР, визирам Радев и Рашков?

Станислав Недков: Атаките срещу мен започнаха именно тогава, когато организирах протест пред президентството срещу президента Румен Радев. Още тогава беше стоварена цялата държавна машина срещу мен. Всички държавни институции бяха използвани като бухалки срещу мен. На този човек през ноември ще му приключи мандата, ние трябва да изберем нов президент на Република България, ако искаме да продължим демократичното развитие и този път на членство в ЕС, защото този човек иска да ни изкара оттам.

Pin It on Pinterest