Политика

Беновска: Ганев, Възраждане VS Михайлов, Величие, Че казва: Марков, Величие, е пробит от зависимости?

Цончо Ганев, „Възраждане“, заместник-председател на 50 НС, пред   Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2 и Канал 3 на 22.06.2024

!!!! Внимание! В името на фактите, в “Беновска пита” се наложи, допълнително, да монтираме предаване на Евроком. 

Илиана Беновска: Това, което ще видите, чуете и прочетете сега, е с допълнителен запис, който ще монтираме във видеото с Цончо Ганев, ПП „Възраждане“. 

Ще излъчим предаването на Евроком със Сашо Диков и Ивелин Михайлов от „Величие“! 

Да бъдем абсолютно достоверни към фактите, това, което, ние, от „Беновска пита“ и „Радио К2“ държим непременно! Ако някой има нещо да каже по темата, дали Цончо Ганев или Ивелин Михайлов, да заповяда!

Г-н Цончо Ганев каза /стенограма/, че Ивелин Михайлов е бил в Евроком при Сашо Диков и казал: 

Цончо Ганев: Вчера вечерта /21.6.24/ имаше едно много интересно и препоръчвам на всеки да го гледа, участие на Ивелин Михайлов /ПП Величие/ при Сашо Диков /Евроком/ – който /Ивелин Михайлов/ директно се отрече от Николай Марков /ПП Величие/! Обяви, че той /Николай Марков/ има зависимости и явно, тези зависимости, вече го контролират!

Илиана Беновска: Верно ли говорите?

Цончо Ганев: Ами, той /Ивелин Михайлов ПП Величие/ го каза в ефира на Евроком, може да го видите и да го чуете!

Илиана Беновска: Снощи?

Цончо Ганев: Да! И той /Ивелин Михайлов ПП Величие/ каза, че Николай Марков /ПП Величие/, явно, вече, е пробит, защото има зависимости и оттук нататък той /Ивелин Михайлов ПП Величие/ щял да води разговори с тяхната си група /ПП Величие/ в 50 НС! 

Отделно, в това интервю, което е излъчено директно в ефир на живо, той /Ивелин Михайлов ПП Величие/ заявява, че да, срещу него има компромати от сексуална насоченост, но в крайна сметка той, /Ивелин Михайлов ПП Величие/, бил разведен мъж и можел да обслужва и да обгрижва, колкото си иска жени!

Илиана Беновска: Моля Ви, хайде не ме занимавайте с глупости! 

Внимание! В името на фактите, в “Беновска пита” се наложи допълнително да монтираме предаване на Евроком с Ивелин Михайлов при Сашо Диков. 

Илиана Беновска: Това, което ще видите сега, е допълнителен запис, който ще монтираме във видеото с Цончо Ганев, ПП Възраждане. Ще излъчим предаването на Евроком със Сашо Диков и Ивелин Михайлов от „Величие“! Да бъдем абсолютно достоверни към фактите, това, което,ние, от „Беновска пита“ и „Радио К2“ държим непременно! Ако някой има нещо да каже по темата, дали Цончо Ганев или Ивелин Михайлов, да заповяда!

Ето и цялото интервю на Сашо Диков с Ивелин Михайлов:

Сашо Диков: Уважаеми зрители, още с първия ден от работата на новото НС започнаха скандали с представители на „Величие“! Г-н Марков вдигна напрежението, казвайки, че първия ден е закъснял и заради това, че е направен опит да бъде рекетиран от представители на 3 партии. Не поиска да даде повече подробности и информация, но Ивелин Михайлов, идеологът на „Величие“, мисля, че има какво да каже. Г-н Михайлов, кажете за какво става дума? Защото на всичкото отгоре се разбира, че става дума за компромати със сексуален характер!

Ивелин Михайлов: Аз не мога да кажа точно какви са. При мен също изпратиха посланик, който трябваше да ми предаде съобщение, че е хубаво да работим съвместно. Първо нещата бяха, че по някакъв начин можем да работим, то беше преди посланието, което беше изпратено първото, че можем да работим добре, при което аз няма да имам проблеми повече с фирми. Виждате, че тези проблеми ми се създават от външни места. И няма да се притеснявам за финансови и други неща. Но аз не съм подкрепил партия, влязла в Парламента, за да си защитавам личния бизнес. Всички хора в България страдат от това, от което страдам и аз. Когато един човек реши да има лично мнение или да прави нещо, което, как да кажем, да няма протекция от властта,  тогава изведнъж започва да бъде мачкан по всякакви варианти. Говорим и съдебни, и с организирани престъпни групи. Това е нещо, което вижда широката общественост, когато аз бивам мачкан с полиция, прокуратура, служби. Но винаги при мен са пращани и хора, които са от ъндърграунда. Давам пример, единият е Николай Тошев – Чирпанския от Варна. Другият е Росен Евтимов от Бургас. Но не са само те, те са цяла система, върволица от хора, която идва. И всичко това нещо е постоянно с цел да ми решат проблемите, които те ми създават. В единия случай те създават проблеми на бизнеса, след това искат рекет, за да ги решават. Това е масово в страната.

Сашо Диков: Само секунда!

Ивелин Михайлов: Само да кажа. След като това нещо не успява, те ми пращат човек, който ми казва, че щяло да има компромати от сексуален характер. Аз не знам какви компромати от сексуален характер може да има, след като аз съм разведен човек. В България има много липса на мъже и жените някой трябва да се грижи за тях! А ако изфабрикуват, а защо казвам изфабрикуват, защото какво ще пускат тези хора, аз не мога да кажа, защото те могат да си направят дийпфейк с всякакви неща, технологии. Поради тази причина аз нямам конкретика, просто това нещо ми е казано. Аз им казах, че могат да пускат каквото си искат. 365 дни спя с различни жени, 365 мъже има, 200 извънбрачни деца, преди да се разведа още. Така че въобще не ме интересува. Това нещо показва, че в България има изнудване от страна на най-висшите членове на партиите, на две основни партийни организации, първата и втората. И на второ място, това е търговия с влияние!

Сашо Диков: За да звучите още по-убедително би трябвало да кажете пратеника първо познавате ли го?

Ивелин Михайлов: Не, няма да кажа! Има определени неща, разследвания, но тези разследвания трябва да са международни, както има комисии „Магнитски“ и други неща. Имам и други сведения от други места, където физически организират определени неща срещу мен. И аз пак не мога да разбера, една партия ако е от 13 човека, аз не съм в Парламента, как може тази партия по такъв начин толкова да пречи на управляващите. 

Сашо Диков: Извинявайте, с общи приказки няма нужда. Човекът би трябвало да го познавате, който са го пратили?

Ивелин Михайлов: Познат е, да!

Сашо Диков: Той трябва да идва или от ГЕРБ, или от ДПС, защото Вие намекнахте?

Ивелин Михайлов: Да кажем на някоя от основните партии, да!

Сашо Диков: Вие казахте на първите две. 

Ивелин Михайлов: На първите две, да.

Сашо Диков: Който Ви плаши с компромати на сексуална основа?

Ивелин Михайлов: Точно така. И другото, понеже те по някакъв начин са засегнали и полковника, днес виждам, че има някакво решение, при което нашата група е убедена да гласува за председател на ГЕРБ и ДПС, макар и за една седмица. Но ние не можем да гласуваме с хора, които правят изнудване, нали? С престъпници не може да се гласува. Това нещо трябва да бъде осветено по някакъв начин. Това нещо за съжаление съдът и прокуратурата няма да го направят. Което ме навежда на мисълта, че има възможност полковника с компроматите, с които са го заплашили него, така да е подействал, че човекът да не е издържал! И днес ще говоря с нашите депутати, защото не знам какво е политиката, но има някои принципни неща! С престъпници не може да се гласува. Първо те трябва да си признаят престъпленията. Нещо трябва да се промени. Няма начин в тази държава по този начин да се продължава!

Сашо Диков: Ако Ви извика ДАНС или прокуратурата ще кажете – „При мен дойде Иван Иванов, пратеник на ГЕРБ! Или при мен дойде Иван Иванов от ДПС!“?

Ивелин Михайлов: Мога да говоря само пред международни институции. нашите институции са пробити отвсякъде. Не мога пред тях да кажа. Защото имам сведения и информация за пробити институции. оттам нататък свидетел няма да стигне до съда. По някакъв начин ще мисля и за моята безопасност! Ще призова и хората в България, ако физически се случи нещо с мен, те знаят кои са виновните и какво трябва да се направи!

Сашо Диков: Вярно ли е, че са Ви запорирали сметките на сума ти фирми?

Ивелин Михайлов: Това не го мислете, това са  стандартни неща. Да са живи и здрави, ще ги оправим тези неща. Въпросът е друг, в България трябва да има законност, чест и доблест и някакви правила! Няма как политически решения, свързани с целия народ и с държавата, с бюджета, с решения за включване във война, да бъдат управлявани от хора, които се управляват от компромати! Помислете си какви хора са в Народното събрание! Просто си го помислете това нещо. Защото изведнъж имаме, изведнъж хората решават, че са евроатлантици, изведнъж решават, че ги интересуват геостратегически проблеми, а не ги интересуват вътрешните. Ние бяхме в Доспат, ще покажем и на други места, това, което сме обещали на хората е осветяване на това, което се случва в България!

Сашо Диков: Аз не мога да разбера защо не кажете поне името на човека, за да го потърся!

Ивелин Михайлов: Не мога, има трети лица, които по някакъв начин ще пострадат. Не мога да го направя това нещо! Казвам единствено пред международни органи. Ще търся възможност къде това нещо мога да го направя. Тези хора трябва да дойдат и публично да се извинят! Нещо трябва да се промени в тази държава. Не може така!

Сашо Диков: Вярно ли е, че чакате десетки хиляди хора, организирате утре и вдругиден празник?

Ивелин Михайлов: Дай Боже! Ако дойдат ще видим и подкрепа, от каквато имаме нужда, защото може и да се наложи да се излезе изцяло в страната. Просто хората трябва да знаят и да вземат правилни решения за нещата, които се случват в България!

Сашо Диков: Какво казахте, празник или нещо такова?

Ивелин Михайлов: Всеки журналист, който тръгне да разпространява или откъдето излезе някаква информация, компромати за който и да е човек, вие трябва да знаете откъде са източниците! И за какво е тази компроматна война. Тя цели хора да бъдат по някакъв начини притиснати с цел решения, които са важни за бъдещето на България! Тук става въпрос за парите и бъдещето на българския народ!

Сашо Диков: Разбрах! Благодаря!

Илиана Беновска: Да бъдем абсолютно достоверни към фактите, това, което, ние, от „Беновска пита“ и „Радио К2“ държим непременно! Ако някой има нещо да каже по темата, дали Цончо Ганев или Ивелин Михайлов, да заповяда!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest