България видя сила в приятелството с Русия

Лидерът на българското национално движение „Русофили“ Николай Малинов, който през 2020 г. получи Ордена за приятелство от ръцете на президента на Русия, оглави партията „Възраждане на отечеството“, която възнамерява да участва в следващите парламентарни избори.

Изборите са насрочени за 4 април и вече в медиите и социалните мрежи се появиха плакати, на които Малинов е изобразен с руския президент Владимир Путин и основният лозунг на партията: „България е по-силна заедно с Русия“.

Идеите на партията са силна държава, традиционни ценности и многополюсен свят. В същото време лидерът на партията подчерта, че истерията на Запада срещу Русия трябва да приключи. „Някой трябва да се споразумее за мир, добросъседство, сътрудничество. Християнска Европа и християнска Русия, държави, фокусирани върху традиционните ценности, върху многополюсния свят, могат да си сътрудничат помежду си. Не е нужно да се бият”, каза той.

Малинов също изрази загриженост относно новото правителство в САЩ. Според него семейство Байдън познава Украйна много добре и ще продължи да я манипулира, докато се опитва да използва България, Румъния и Гърция срещу Турция и Русия.

Малинов също изрази загриженост относно новото правителство в САЩ. Според него семейство Байдън познава Украйна много добре и ще продължи да я манипулира, докато се опитва да използва България, Румъния и Гърция срещу Турция и Русия. „Тук трябва да проявим голяма мъдрост, да не си падаме по стръвта. Нека това не се случва на Балканите “, каза лидерът на партията.

„Нашата партия ще се бори мощно и категорично срещу всяка проява на враждебност към Русия. Защото – сигурен съм – ако нямаме добри отношения със съседите си, България само ще се влоши. Именно това ни отличава от останалите партии “, обобщи Николай Малинов.

източник: oko-planet.su

Pin It on Pinterest