Атанас Зафиров: Човекът на БСП Миглена Филипова ще създаде отговорно общинско управление като кмет

Филипова ще завърши дългогодишния ремонт на банята в Ягода, ще благоустроява, осветява, изгражда. За нея ще е важно оптималното използване на европейското финансиране през настоящия програмен период, за да могат да се решат проблемите в общината

„Доброто общинско управление се гради чрез диалог, отговорност и взаимно доверие – и ще го имате след 28 февруари, когато община Мъглиж ще избере за кмет човекът на „БСП за България“ Миглена Филипова, която в бюлетината е с номер 9“ – каза зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров пред граждани в с. Ягода. В съботния ден в селото бяха и кандидат-кметът, народният представител Георги Гьоков и председателят на общинската организация Дияна Янева. Според Зафиров професионалните качества на кандидата на левицата ще са предимство за ефективното управление на общинските финанси и за осигуряване на пълна прозрачност при съставянето и при изпълнението на бюджета, каквото сега отсъства.

Хората, случайно срещнати на улицата в Ягода, с горчивина споделяха дългогодишните си проблеми и изразяваха неразбиране към управляващите за забавените решения. Те искат да заработи затворената от десетина години баня, която на всички избори е център на обещания, местната власт да превърне родното им място в национален балнеоложки курорт, а „лунния пейзаж“ по улиците да е останал в миналото, заедно с лошата инфраструктура и сметосъбиране.

Миглена Филипова представи накратко своите приоритети: завършване на дългогодишния ремонт на Банския комплекс, планирано с работещ обществен съвет благоустрояване, изграждане на канализационна система в Ягода, Тулово и Мъглиж, осигуряване на ефективно улично осветление и подобряване на сметосъбирането. За нея ще е важно оптималното използване на европейското финансиране през настоящия програмен период, за да могат да се решат проблемите в общината.

„За да преобразите Ягода е нужна обща енергия, много усърдие и решения за развитие. Първото – е на частичния избор за кмет на община Мъглиж с номер 9“, каза Гьоков, пожелавайки успех на частичния вот за БСП.

Pin It on Pinterest