Андрей Новаков ще има информационен офис във Видин

Информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще работи във Видин. Това обяви самият Новаков, който се срещна във Видин с кмета на общината Огнян Ценков и областния управител Албена Георгиева.

„Очаквам свежи идеи, проекти и предложения от младите хора, от всички видинчани. Основната идея на европейския информационен офис е гражданите да имат възможност да получават информация и подкрепа, за да се възползват активно от възможностите, които Европейският съюз предоставя”, каза Андрей Новаков в разговора си с кмета на Видин Огнян Ценков.

Огнян Ценков запозна Андрей Новаков с изпълнението на големите проекти с европейско и национално финансиране, които ще подобрят достъпността и градската среда, ще върнат блясъка на знакови за Видин сгради и ще дадат възможност на видинските деца да учат в модерни европейски училища. По-късно евродепутатът посети замъка „Баба Вида” и се запозна в детайли с проекта за възстановяване на видинската Синагога.  „При предишното си посещение във Видин, Андрей Новаков пое ангажимент да работи за региона и да бъде гласът на Видин в Европа. Убеден съм, че той ще откликне на всички добри предложения и ще съдейства за развитието на нашата област”, каза Огнян Ценков.

Pin It on Pinterest