АБВ-Стара Загора проведено областно събрание

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание. Участие в събитието взе председателят на партията Румен Петков, който поздрави избраните кметове на с. Главан и с. Енина, съотв., Диян Петков и Димитрина Дончева, както и избраните общински съветници на Гълъбово и Раднево.

Отличен беше и Иван Михайлов – кандидатурата на АБВ и местните структури на левите формации в региона, който влезе в трудна предизборна битка както и кандидата на партията за кметския пост в Стара Загора Камелия Стаматова.

Участниците в събранието отправиха критика по факта, че отминалата местна кампания бе най-бедната от всички в историята на ПП АБВ, но едновременно с това силно съдържателна. Отчетена бе и слабата организация и участие от страна на местните женска и младежка организации на АБВ-Стара Загора в общината, като същевременно беше подчертана активната роля на двете структури в останалите общини, като изключително положителен пример беше даден за Гълъбово и Раднево.   

Румен Петков отчете и лошия резултат за партията в община Стара Загора, където изрази съмнения в манипулация на местния вот. АБВ-Стара Загора насрочи местна общинска и областна конференции.

Pin It on Pinterest