АБВ представи листата и програмата си за Елин Пелин

Водачът на листата на АБВ в Елин Пелин инж. Милко Иванов заедно с част от кандидатите за общински съветници инж. Николай Николов, Явор Захариев, Димитър Станоев, Ренета Стефанова представиха програмата и приоритети си за развитието на общината.

В събитието участваха председателят на АБВ Румен Петков и председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка. Те изразиха подкрепата си за листата на АБВ в Елин Пелин. „Бъдещето на Елин Пелин е в листата на АБВ, защото хората в нея ще донесат промяната в общината. В нея има инженери, външнотърговски експерти, учители, хора с опит във финансовия и стопанския сектор. Те ще осигурят безплатни ясли и детски градини за децата и внуците на гражданите, ще донесат развитие на икономиката. Елин Пелин има потенциал и при правилно управление може да се върне на външнотърговската сцена“, заяви Петков.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Elin_Pelin.jpg


Заячка също изрази подкрепата си и подчерта, че листата на АБВ и младите хора, които са избрали да останат в Елин Пелин ще работят за превръщането на общината в пример за дух, култура и патриотизъм, точно както в произведенията на знаменитият им съгражданин.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Elin_Pelin-4.jpg


Петков и Заячка заедно с представителите на листата, членове и симпатизанти на партията поднесоха цветя на паметника на Елин Пелин и подариха на гражданите българска възрожденска и съвременна литература, както и книги от емблематични световни автори.

Pin It on Pinterest