АБВ даде старт на предизборната си кампания в столицата с пожелание за успех за България

По традиция ПП АБВ откри предизборната си кампания в парка „Заимов“ в София. Събитието бе открито от композитора Хайгашод Агасян, който бе част от поредицата от културни салони на АБВ. Той даде старта на кампанията за АБВ с  „много чувствена песен за младите хора“.

В събитието участваха лидерът на АБВ Румен Петков, водачите на партията в 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР  – София доц. Атанас Мангъров – водач на листата в 23-ти МИР София, д-р Пламена Заячка – водач в 24-ти МИР София  и Христо Колев – водач в 25-ти МИР София. На откриването присъстваха и симпатизанти на партията.

Успехът с №6 е успехът на България. Няма как да не споделя, че Христо Колев два дни мърмореше в офиса, че ще вземем №6 и никой не го взимаше насериозно. Ще вземем №6, защото сме отличници. Ще вземем №6, защото сме най-подготвените. И взехме №6 и аз започвам да му вярвам. Той преди малко каза, че ще спечелим изборите. Искам да благодаря на тези млади хора, които се ангажираха да водят листи, защото поемат много тежко бреме и голяма отговорност, включително и рискове“, каза в своето слово лидерът на АБВ Румен Петков. 

Румен Петков подчерта, че три неща ярко отличават кандидатите на ПП АБВ от останалите участници в надпреварата, а именно почтеност, чистота и сила. 

„Гордея се с нашите кандидати“, посочи лидерът на ПП АБВ.

В  знак на уважение Румен Петков подари на доц. Атанас Мангъров, който е водач на листата на партията в 23 МИР, химикал с Паметника на Шипка.

От своя страна доц. Атанас Мангъров заяви, че иска да има свободен живот без ограничения, по-добра здравна система и да живеем нормално.

Цяла година говорим едно и също и аз силно се надявам, че сега е дошъл моментът всички хора да надвият своите предразсъдъци и да видят това, което е важно и истинско, това, за което трябва да се борим и да дойдат при нас. Това, което ни се готви – нова нормалност, за мен е нещо противно, нещо, което не бива да се случва и сега е моментът ние да се обединим и да не допуснем това. Разчитам на разума на всички нормални хора в тази страна“, допълни той.

Водачът на листата на партията в 24-ти МИР д-р Пламена Заячка също произнесе слово по повод откриването на кампанията. Тя изтъкна, че от АБВ единствено има конкретните решения, защото вече трябва да се взимат мерки за оздравяване на икономиката, връщане на нормалността и за работеща държава. „Днес повечето партии откриват кампанията си, ние не я откриваме, защото вече я водим повече от 200 дни. От 9 юли миналата година АБВ инициира протести и АБВ всеки ден застава зад каузи. Всеки ден, повече от 200 дни, искахме оставката на премиера Борисов, на главния прокурор Гешев. Единствено ние си позволяваме да се опълчим на правителството и Националния оперативен щаб. Единствено ние се оказахме от тази страна на бариерата, от която  е и експертът доц. Мангъров“, изтъкна още д-р Заячка. 

Водачът на партията в 25-ти МИР София Христо Колев допълни, че промяната ще я донесе ПП АБВ. Колев добави, че се надява на подкрепа от всички български граждани.

„Убеден съм, че заедно ще успеем да се преборим за нашата държава, за достоен живот, за добри доходи. Трябва да се променят образованието, здравеопазването, съдебната система. 11 години ние сме роби в собствената си държава. Това нещо трябва да спре. Трябва да се сложи край. Искаме да има работа за младите хора. Искаме да има достойни старини за нашите възрастни родители“, каза още Колев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Pin It on Pinterest