21-годишен студент по право ще е водач на Републиканци за България в листата на София област

Републиканци за България от 26 МИР регистрираха листата за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. 


Водач на листата в 26- МИР София област е Любомир Методиев, общински съветник от град Сливница, на 21 години, студент в СУ “Климент Охридски” със специалност „Право“. Той е и председател на Сдружение за развитие и подпомагане на Сливница и Драгоман, което се занимава с активни дейности в сферата на социално подпомагане и развиване на граждското общество. 
“Заедно с колегите ми ще предложим един наистина алтернативен проект, който се базира на идеи от млади, независими, образовани и предприемчиви лица”, заяви Методиев след регистрацията. 

Листата на Републиканци за България в 26 – МИР София област е представена от лица от различни сфери от обществения живот, с изцяло модерна визия за решаването на проблемите не само в София област, но и големите проблеми в национален план.

Част от листата е и Иван Анчев. Професионалист с 25-годишен опит в областта на националната сигурност и международните отношения. Завършил специалност “Политология” в СУ “Св. Климент Охридски”, след което Академията на ФБР в Куонтико (Вирджиния, САЩ). Доктор по национална сигурност с дисертация по въпросите на ислямския радикализъм. Има задгранични дипломатически мандати във Вашингтон и Чикаго, последният от които е като генерален консул на Република България в Чикаго. Женен с две деца.

Кандидатите за народни представители на Републиканци за България призовават колегите си от останлите политически формации за един отворен и конструктивен политически дебат.

Pin It on Pinterest