Общество

Защо мъжете които не обичат материалистки , толкова парадират с материалното пред жените?

Я да ви попитам и аз нещо!
Да си разменим ролите за малко …

Според вас, как тълкувате поведението на мъжете, които не обичат материалистки, но са си сложили снимки в социалните мрежи на скъпите си коли, Ролекси, гривни Картие и всички символи на материалното!

Също мъже, които ходят по срещи и коментират пред жените. без никой да ги пита, какъв им е месечния доход и колко успешни са финансово! Или какви имоти притежават!
Те защо говорят против тези жени пък се опитват всячески да набутват в очите на жените материални неща при всеки контакт ?
Аз не мога и друго да разбера, ако може някой от вас да успее да ми обясни … човек е материален или духовен! Тези дето са само духовни, защо реално се оказва че нищо материално не им е чуждо, а напротив живота показва ,че са най-лакоми и най-големите сметкаджии.
И как тези против материализма най често живеят точно обратен живот че и демонстрират на всички материалните си блага. Вчера мой последовател написал … “хахаха 80-90% от жените са златотърсачки”, а моя последователка го попитала под коментара : “а вие защо сте си сложил скъпия автомобил на профилната снимка тогава “? В отговор той написал … “защото вие по същата логика сте си сложила море! “Добре де морето е безплатно, обаче БМВ то последен модел не! Вече не мога да определя тези дето са духовни как са толкоз материални, пък тези уж материалните се отказват много често от стандарта си в името на любовта! Но да не ви разсейвам …. защо мъжете които не обичат материалистки , толкова парадират с материалното пред жените?

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest