Запознайте се с очарователната Ксения Трубинова

Запознайте се с Ксения Трубинова, руска спортистка, специализирана в многобоя и хепталона.

Ксения е на 20 години и е родена в Москва. Често може да бъде видяна на тренировки в Олимпийския тренировъчен център в Новогорск. Младата спортистка понякога води и занятия в спортната база в Адлер, пише РИА „Новости“.

Някои нейни фенове я сравняват с друга руска атлетка – Дария Клишина, очевидно намеквайки за приликата във фигурата, дългите крака и светлия цвят на косата. Мислите ли, че си приличат?

Към спортните постижения на московчанката трябва да се отбележат победите на руските първенства сред юношите както в пентатлона, така и в хепталона. Синеоката блондинка взе победа и на Купата на Русия в хепталона за спортисти до 20 години.

Тя също стана шампионка на Москва в бягане на 400 м за момичета до 18 години и зае четвърто място в същата възрастова категория на шампионата в Русия. Освен това момичето стана шампион на Русия сред юношите в щафетното бягане 4х400 м на закрито.

На Европейско първенство за юноши през 2019 г., което се проведе миналото лято в шведския град Бурос, Ксения зае пето място. Няма причина да се съмняваме, че това е само началото!

В Instagram очарователната спортистка е следвана от малко повече от 14 000 души. Уверени сме, че в близко бъдеще броят на феновете на талантливото момиче, както и личните ѝ резултати, само ще растат!

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest