Общество

Владимир Дръндаревски представя „Книга за щастието“ в НБ „Иван Вазов“

Владимир Дръндаревски, автор на „Книга за щастието“ ви кани на първото представяне, на своята книга в гр. Пловдив, което ще се състои на 13.03.2024, в Народна Библиотека „Иван Вазов“, от 18:00 часа
Книгата е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие.
Това е първата книга, която дава точните понятия, свързани с щастието, развива уникална, пълномащабна теория, разкриваща неговите нюанси в живота и най-важното – дава конкретните решения на всичко, свързано с щастието.
Тази книга ще ви помогне да се определите, да се замисляте постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока само и единствено на намиране на пътя към вашето постоянно, бъдещо спокойствие, хармония и лично щастие.
Ако искате да чуете нещо ново, свежо, стойностно и различно, нещо което да ви помогне да тръгнете по нов път във вашия живот.
Ако искате да се усещате винаги в попътен вятър към вашите спокойствие, хармония и лично щастие, то на тази среща ще получите начални напътствия и ориентири, с които след като прочетете книгата, ще имате нов поглед, постоянен устрем, свежи сили и възможности, да генерирате постоянно енергия в посока само и единствено на вашето лично щастие.
Елате, за да проверите себе си и да се уверите вървите ли в тази посока или леко сте се заблудили и отклонили от правилния път към щастието!

Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Завършва основното си образование в профилирана паралелка, специалност Математика и Английски език. През 2002 г. – висше образование, магистър „Финансов мениджмънт“ в СА „Д.А. Ценов“ Свищов.
От 2005 г. е индивидуален предприемач. Първоначално е съсобственик в Издателство, което издава и разпространява книгата „Диагностика на кармата“ на руския автор С.Н. Лазарев. В последствие организира други бизнес проекти, по които работи и до днес. Любител психолог и естествоизучател на Вселената и света, и законите, които ги движат.

Вход Свободен!

Линк към събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1050380676242008?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22calendar_tab_event%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark_calendar%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest