Виктория и звездите на Евровизия с празничен поздрав за феновете на конкурса

Честито Рождество Христово! 🎄 Предполагам голяма част от вас са се потопили в топлината на домашния уют и сте се отдали на заслужена почивка.

Радвам се да ви съобщя, че Виктория и звездите на конкурса Евровизия отправиха специален видео поздрав по случай коледните и новогодишните празници към хилядите фенове на най-голямата музикална надпревара в света. Освен българския представител на Евровизия 2020 и 2021, в празничните поздравления се включват още музикалната вайръл сензация Daði Freyr, който ще представи Исландия в Ротердам през май 2021, победителката от Евровизия 2016 Джамала от Украйна и гръцката поп звезда Тамта, която представи Кипър на Евровизия 2018 в Лисабон.

Коленият поздрав на звездите на Евровизия: https://www.youtube.com/watch?v=5AmopKSMNNA

Преди празниците Виктория зарадва жителите на София с коледен концерт на колела из улиците на града. В продължение на два часа тя обиколи центъра на столицата със своя празничен музикален бус, за да донесе настроение на всички, които очакват с нетърпение най-светлите празници.

Зад кулисите на коледния концерт на Виктория: https://www.youtube.com/watch?v=q25ycY3CkLM

На 23 декември Виктория беше гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Там тя разказа, че работи усилено върху предстоящия си албум, който се очаква да излезе много скоро. На въпрос от водещия защо предпочита да пее на английски език, Виктория отговори с песен. Тя изпълни версия с български текст на песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober”, която накара водещия да избухне в смях. Виктория подари на Цитиридис и плоча на песента си от конкурса, за която сподели, че е част от лимитирана серия от 25 бройки, които не се продават.

Повече информация можете да намерите в прикачения файл.

Оставам насреща за въпроси от ваша страна!

Весело посрещане на 2021 година!

Pin It on Pinterest