Общество

Вижте 10-те най-красиви руски спасителки

Тези дами в синьо помагат на хора в различни житейски ситуации и доказват, че да работиш в руското министерство на извънредните ситуации (МЧС) не е само за мъже!

Запознайте се с руските спасителки, които разследват бедствия, оказват помощ на жертви при произшествия, работят като оператори и инструктори на кучета… Истинска смесица от красота и професионализъм!

1. Инструкторът на спасителни кучета Ксения и нейното куче Брайта. Те работят в спасителния отряд на област Волгоград (Южна Русия).

2. Виктория Грачова, втори пилот на самолет Sukhoi Superjet 100. В училище тя била голям почитател на балета, но вместо това, неочаквано за всички, решила да стане пилот. След като учи в Института за гражданска авиация в Красноярск (Сибир), тя се присъединява към руското МЧС. Сега тя и нейният екипаж транспортират спасители и жертви на природни бедствия. Виктория казва, че има 2 нови мечти: тя иска да стане командир на самолет и да скочи с парашут.МЧС России

3. Светлана Васутина е студентка, която учи пожарна безопасност във Волгоград. В свободното си време работи като фитнес треньор и води популярен блог в Instagram. Освен това обича островърхи оръжия.

4. Татяна Шкробова е диспечер в пожарната служба на министерството на извънредните ситуации в Биробиджан (Далечен изток).

5. Валерия Стародубцева е старши лейтенант в МЧС в област Мурманск и кандидат за майстор на спорта по художествена гимнастика! Тя се занимава с пожарна безопасност… и е отличен стрелец.@lerochka_starodubtseva

6. Альона Степанова е възпитаник на Академията на министерството на извънредните ситуации в Иваново (Централна Русия). След дипломирането си ще работи в пожарната служба.

7. Татяна Мезина е пожарникар в Москва.@tata_mezina

8. Олга Минчакова е капитан на вътрешната служба в Биробиджан. Тя казва, че работата в МЧС е най-добрата на света! Винаги е в настроение да говори за безопасността в своя блог.

9. Маргарита Мкртчан от регион Москва знае как да гаси пожари. Хвърлете един поглед на популярния ѝ блог в Instagram относно работата в МЧС!

10. Анастасия Паршина асистира при спешни ситуации в Москва.@ anastasiyavass

източник: RUSSIA BEYOND

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest