Общество

Вие сте това, което сам/а определите, че сте! Другите не определят вашата стойност!

Ще ви обясня примера по друг начин!

Най-скъпата чанта Шанел, за да се произведе от най качествения материал и да се изработи от най добрия обучен майстор на ръка струва 200 евро.

Но чантата се продава за 8000-10 000 евро. И се купува за тази стойност! Не купувача определя стойността на чантата каква е, а бранда!

И какво направиха бранда Шанел миналата година ? Тогава, когато на всички пазари се коментираше, че Шанел е прекалено скъп и не струва толкова една чанта, от компанията излезнаха с поредната изненада за клиентите : “Здравейте, здравейте … скъпи ли ви се струваме ? Чудесно! Защото нашата компания взе решение да вдигне цените 😅😜🤪! “ Така Шанел вдигнаха цените си отново до космоса! Вероятно предишните им скъпи цени вече изглеждат направо евтини за техните клиенти!

И така … твоята стойност я определяш ти! Не я определят Гошо и Тошо или Марийка от квартала!

НО … когато определиш твоята стойност, твоите действия показват ти отговаряш ли си на стойността или не! Внимавай тук да не се издъниш!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest