Общество

VICTORIA обръща нова страница, светът слуша

Завладяващият нов проект – „The Worst“ – е тук

Талантливата VICTORIA представя следващия си сингъл – „The Worst”, част от серията „The Next Page”. Това е и първото парче на българката след участието ѝ в конкурса Евровизия 2021.

The Worst – Official Cover Art Video: https://www.youtube.com/watch?v=WhGQvISbXpc

VICTORIA споделя: „Ще бъда искрена. Месеците след Евровизия бяха предизвикателство. Въпреки това, „The Worst“ е вдъхновяваща песен, която създадохме с Мая Налани, Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон в Ротердам. Бяхме затворени в хотела за две седмици по време на конкурса и се отдадохме на творчество. Думите в песента описват този глас, който ти казва, че „на никого не му пука за теб“, но не трябва да губиш себе си в това.“

Премиерата на „The Worst” е част от участието на VICTORIA в престижния международен музикален форум MIDEM, който ще се проведе в средата на ноември. Там тя ще е българският представител в програмата Talent Exporter, даваща ѝ възможността да презентира своята музика пред изявени професионалисти от световния шоу бизнес. Родната звезда е сред едва 12-те внимателно селектирани артисти от цял свят. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

Режисьор на live-видеото „The Worst” с премиерна дата 12-ти ноември и част от поредицата – „The Next Page”, е Виктория Караколева, която е плътно до рамото на Лигна Студиос, продуцент на VICTORIA. В трилогията „The Next Page” участват талантливите танцьори Васил Золумов и Тея Радева, a съавтор на концепцията е Димитрис Георгиев.

VICTORIA е българският представител на конкурса Евровизия 2020 и 2021. През последните две години тя успя да се превърне в един от най-разпознаваемите български артисти в международен план, което единствено може да мотивира нея и екипа ѝ. Фокусът вече е поставен изцяло върху международната ѝ кариера. Както самата VICTORIA споделя, „Много малко емоции могат да се конкурират с това да имаш шанса да представяш страната си пред целия свят. Точно това чувство е един от основните ми творчески двигатели и заради него вече работя по следващо парче, което ще представя съвсем скоро.“

Слушайте „The Worst” тук:

@Spotify: https://spoti.fi/3BLilqr

@YouTube: https://bit.ly/3BMYZRT

@Deezer: https://bit.ly/3CV0Nty

@Apple Music: https://apple.co/3ENTq7z

Последвайте VICTORIA:

@Instagram: https://www.instagram.com/victoriageorgievaofficial 

@Facebook: https://www.facebook.com/VictoriaGeorgievaOfficial 

@TikTok: https://www.tiktok.com/@victoria_music_official

@YouTube: https://victoriageorgieva.com/

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest