Общество

Във всяка връзка неизбежно има възходи и спадове. И по-важни са спадовете защото там се градят истинските, дълбоки отношения!

Вечерях с мой приятел и си говорихме как във всяка връзка неизбежно има възходи и спадове. И по-важни са спадовете защото там се градят истинските , дълбоки отношения!

Точно В спадовете ние ставаме още по сплотени един с друг. Там е зоната в която работим с партньора. Но разбира се само ако има взаимна любов и уважение и желание преминаваме успешно през ниските точки. Един човек връзка не прави за двама. И когато единият е долу, другият му помага за да се вдигне. И това значи да имаш партньор. И ролите се сменят постоянно като танц на двама души. Единият помага на другия и след малко става обратно! И когато мъжът е на позицията мъж, а жената на позицията жена става съвършен синхрон и идват бонусите на системата, супер разцвет и растеж и успех във всичко и за двете страни! Връзките са работа, постоянна, ежедневна работа и споделяне един на друг, какво ви е нужно! “Просто присъствието на точната жена ми е достатъчно”

ми каза той. Присъствието на точната жена … дълго мислих аз … “просто присъствието на тази жена” … колко малко му е нужно, а всъщност колко много реално е това 🩷

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest