Уебинар „Да седим активно“ – представяне на първия у нас метод „активно седене“

Специален гост на събитието – Албена Тонкин.

По време на уебинара ще се разгледа една примерна лоша стойка и до какви проблеми води, как да ги предотвратим, как да ги излекуваме, ако вече са налични и как да опознаем собственото си тяло само с няколко лесни тактики.

Информация Константин и Ива Ковачеви: 

Коко е кинезитерапевт и приложен кинезиолог, а Ива участва в създаването на проекта Актив Ситинг. Идеята за упражненията идва през 2017. Първия комплекс е създаден през 2018г., а през 2019г. е достъпен до хората през фейсбук страницата Active Sitting/Приложна Кинезиология. Идеята за проекта идва от това, че хората страдат от различни проблеми, който често се повтарят и хронифицират и в желанието да са полезни на хората решават да създадат проекта Актив Ситинг – как да си помогнеш сам. Системата е уникална и не се повтаря с нито един метод по света. Актив Ситинг работи едновременно върху трите системи емоции, биохимия и физика, от които зависи нашето здраве. Подбрани са специфични техники и упражнения от Приложната Кинезиология, кинезитерапията и енергийната психолигия, които имат моментален ефект. Ще се покажат няколко възлови упражнения и за какво са полезни (Масаж на главата, Челюстен мускул,             Разтягане на врата, Лимфни точки, Разтягане на гръден мускул, Страшното упражнение, Коремен мускул, Гръдна диафрагма, Тигрова лапа, Заявяването на горилата, Емоционален рестарт)

Това е уебинар, които организираме специално за колеги журналисти и това е нашият подарък към вас в знак на благодарност към прекрасната съвместна работа с агенцията ни през годините! За участниците сме намислили и подаръци. Ще се радваме да участвате в него!

Pin It on Pinterest