Общество

Учете се от Мъжете!

Из тайните от моя кабинет !

Това е мястото, където идвате за срещи с мен. Идвате и ми споделяте. Сега ще ви разкажа, доколкото мога, защото не всичко от споделеното мога да споделя публично, част от това, как мислят мъжете, с които аз работя!
Първо преди това, искам да споделя, че аз се възхищавам на тяхното мислене, защото то им служи много, много добре!

1. Мъжете мислят винаги първо за себе си. Това на което се опитвам да уча вас жените, мъжете го владеят до съвършенство. Те правят най често всичко, което е от полза за тях ! Тук нямат грешка. Изключения има много малко в това правило. На мъж рядко съм обяснявала “ научи се да обичаш себе си” за разлика от жените, при които това ми е основна фраза. Мъжът действа от най добри намерения към себе си най-често!
2. Мъжете, по голямата си част се възприемат родени с корона. Всеки се възприема за Крал, независимо какъв е и какво прави. Това също е, нещо на което се опитвам да науча жените, но много трудно го възприемат. Мъжът … мъжът какъвто и да е, е роден с идеята Аз съм Крал. Точка. И друго не може да му внушиш. Иска ми се и жените да бяха така.
3. Мъжете обожават парите! Те много обичат да имат много пари. За да постигнат това, влизат във всякакви взаимоотношения и схеми . Тук наблюдавам известна прилика между двата пола. В това сме почти еднакви.
4. Мъжете правят по една дейност само. Две неща те не правят едновременно, накуп. Ако мъжът реши да изпържи яйца, той пържи яйца. Когато жената пържи яйца, тя говори по телефон, или простира, или нарежда масата, или пише и домашни с две деца едновременно.
5. Мъжът е егоист. Много ми се иска и жената да беше. Мъжете винаги поставят себе си и нуждите си на върха на пирамидата . Може би това идва от кралското им потекло 😅 Те първо ще задоволят собствените си нужди и после идват останалите неща. Браво, скъпи мои мъже . И тук аз вас нищо нямам да уча … и тук сте бетон. Това е правилното и при вас е естествено , при жените това е мъкааааааааа … и 265 обучения да минат жените по темата, те все поставят някой пред тях.
6. Мъжът може да прави секс на конвеир. Тази, онази да минават. И жените и те така почнаха вече. Разликата между двата пола е, че мъжът като спи веднъж с една жена не развива чувства. А жената като спи с мъж веднъж, вече е емоционално обвързана и започна да си представя как е булка, и размишлява къде ще живеят и колко деца ще имат и кога ще се нанесе при мъжа 😅🤪!

Толкова обичам работата си с мъже. Работя и пея. Те винаги идват с проблем, взима се решение и проблем няма. Жената идва с проблем, взема се решение и оттам следват още 100 нови проблема! Браво на вас мъже! Можем само да се учим от вас!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest