Общество

Трета среща – Секс?

Ако първата и втората среща не са завършили със секс, както аз ви съветвам, в случаите, когато не искате само това от едни взаимоотношения, на третата среща повечето мъже вече са твърде сигурни, че прекалено са чакали и времето е дошло.

И често ако и след третата среща няма секс, те приемат, че жената няма интерес. Това ми споделят на консултации и това ме питат в съобщения мъжете! Дали е така?

Категорично не е така! Аз не познавам жена, която просто ще излиза да се храни по ресторанти, само защото е гладна! Ако една жена излиза и продължава да приема покани от вас, това означава, че тя вече показва че има интерес. Повечето жени до трета среща, са преспали 500 пъти с вас вече. Има такива, които излизат на дискотека просто с цел да правят секс с някой и без да го попитат за името дори. Има и такива, които дори забременяват при тези случки и аз имам такава клиентка.

Скъпи мъже, когато една жена спи с вас това не показва задължително, че има интерес. Някои жени го правят, за да си докажат, че някой ги е пожелал просто. Тя дори може да не ви помни физиономията. Както и обратното ако една жена не ви скочи в леглото след третият ресторант или кафе не значи че няма интерес. Аз примерно така ако бях е нямало да се омъжа никога! Всеки мъж ще си мисли че нямам интерес понеже не бих преспала с никой бързо. Аз за никъде не бързам. Просто съм от жените които се наслаждават на процеса на общуването и по-бавното опознаване и решаване с кого да съм .

След като една жена излиза с вас тя вече е показала интерес. И ако не преспи с вас на третата среща това също показва интерес. Защото не си струва да излизаш с някой неприятен че просто да се нахраниш. Все пак съвременната жена има пари за храна! Но не всяка жена има нагласата да спи с мъж по задължение и без да го почувства! А някои жени го чувстват когато дойде тяхния момент и той може да е и след третата среща …

Десислава Илиева – Консултант Любов!

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest