Общество

“Тя ще носи само Шанел! “

Имам чувството, че хората в България и тези по света са различни хора!

Откакто станах професионален консултант по личностно развитие осъзнах, как само по нашите ширини жените си взимат мъж под нивото! Тук това е масово! Докато в целия свят жената със стандарт избира мъж с още по-висок стандарт, тук жената със стандарт се моли за някакъв що годе читав мъж, “защото няма никакъв мъж”.
Преди години , се запознах с един много богат бизнесмен! Той ми обясняваше как дъщеря му трябва да си подбере мъж, който да може да се грижи за стандарта на живот, с който тя е свикнала. “Тя ще носи само Шанел!” ми каза той, все едно това е нещо жизненоважно и ако чантата на тази дъщеря не е Шанел то живот няма! Наскоро видях подобно видео, от което е и горната снимка с точно този текст. Как добре са го измислили хората по света. Там няма “ама аз искам Иван, нищо че той за нищо не става! “ И няма драми както тук! Там си намираш и Обичаш, който може да ти подсигури Шанел. Точка! Не заради друго, а Защото ти носиш Шанел. Докато тук, варианта е – аз нося Шанел, ама заради Сашко ще нося нещо по обикновеничко, че Сашко до мен няма да се чувства добре. В България често жената се свива! Заради мъж! Ще крие какво купува, защото мъжът и прави сметка даже на нейните лични пари. Ще прикрива доходи. Ще се съобразява! Ще се гърчи! Ще се свива. Няма да харчи. Ще е по обикновена! Вместо да иска повече ще се свие че да пасне на мъжа до себе си. Ох … “тя ще носи само Шанел” още звучи в ушите ми . Често през годините се сещах за тези думи и съжалявам, че повечето бащи не са с това мислене за дъщерите си. Защото трябва да сте наясно, че на всеки ще му се даде според искането! Колкото по малко искаш или не искаш, или не знаеш какво точно искаш, толкова повече нищо нямаш и не получаваш. А тя … тя носи само Шанел и сега, както и преди двадесет години! И да, щастлива е безкрайно с мъжът до нея, както и с трите си деца, защото я познавам!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest