Общество

Това, което Мъжете не разбират за Любовта и Жените!

Мъжете искат жената да ги обича заради самите тях.

Аз лично никога не съм срещала жена да каже “искам той да ме обича заради мен самата! “ даже не познавам жена да мисли върху това въобще. Предполага се, че да обичаш мъж заради него самият, това значи дори да не прави нищо този мъж и с нищо да не допринасят за щастието на жената, жената да е до него и да го обича. Ееее къде го има това, драги господа? Къде е тази жена която няма претенции и изисквания към мъжа? Жената да си е самодостатъчна дотолкова.

Така , за мен да имаш като мъж това очакване от жената , значи да искаш жена ти да е полуидиот. Как си представяте една жена да види мъж, той да не предлага нищо, да не може нищо, да си е просто засмян хубавец и да има полов член и тя да го обича заради самият него. Аз не знам има ли такава жена сред жените които четат мен или по принцип? И въобще хората с това мислене знаят ли какво всъщност е любов? Въобще някой знае ли какво е Любов? Или просто така си говорим нещо и си мислим безсмислици!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest