Общество

T4EU Business plan Competition 2023

Имате възможност да се включите в различни инициативи по проекта T4EU (Transform4Europe), в който Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски” е сред партньорите на тазгодишното издание.

От 1 март до 7 април 2023 г. (нова дата)можете да се регистрирате за второто издание на T4EU Business plan Competition, отворено за студенти от университетите на алианса Transform4Europe.

Основната цел на състезанието е да разпространи културата на иновациите в академичния свят и европейската бизнес среда чрез насърчаване на стартирането и разширяването на компании (университетски/академични отделения и иновативни стартиращи компании), като превърнете оригиналните идеи в бизнес идеи.

Организирано от CLab UniTS, състезанието ще се фокусира върху темата за устойчивостта. Студентите могат да участват в групи, като всяка група трябва да бъде съставена от минимум 5 студенти от различни партньорски университета. Екипите могат по избор да включват академичен персонал.

Състезанието е възможност да работите по своя устойчив бизнес проект чрез споделяне на опит в международни екипи с подкрепата на квалифицирани ментори. Избраните амбициозни предприемачи ще участват в специално обучение. Най-добрият проект ще бъде награден с 5000 EUR.

Важни срокове:

  • Краен срок за кандидатстване: 7 април (нова дата)
  • Избор на 7-те най-добри проекта: първата половина на април (приблизително 3-17 април)
  • Обучение: втората половина на април до края на май (приблизително 18 април – 26 май)
  • Краен срок за подаване на бизнес плановете: първата седмица на юни (приблизително 29 май – 2 юни)
  • Финално BPC събитие по време на седмицата на T4EU, организирано от университета в Триест (5-9 юни)

Повече информация можете да намерите тук и тук .

Можете да кандидатствате тук.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest