Студенти и възпитаници на НАТФИЗ “На стълбите” пред Театър “София”

За втора поредна година Театър „София“ кани столичани на откритата си сцена „На стълбите“.

Инициативата започнала през 2020 г. се превръща в очаквано лятно събитие. В програмата тази година домакините са включили спектакли от собствения си репертоар и нови атрактивни заглавия от други театри в столицата и страната. Всички те ще се състезават за наградите за „Най-добър спектакъл“, „Най-добра актриса“ и „Най-добър актьор“, които ще бъдат определени от авторитетно жури.

Сред претендентите са и абсолвентите на проф. Пламен Марков с „Нечистата“ от Нина Садур, по мотиви от повестта на Гогол „Вий“ и с режисьор Калин Ангелов.

Спектакълът е мистично фантастична приказка, за взаимоотношенията между мъжа и жената, които стигат до демоничност и унищожение. „Невероятна игра на младите таланти от класа на проф. Пламен Марков, които горят на сцената и се раздават максимално трябва да се види!“ – коментира журналистката Наталия Велева. Направете го на 2 юли от 20.30 ч. в Театър „София“!

На 8 юли Йоанна-Изабелла Върбанова, ще дефилира „На стълбите“ в „Женитба“ от Гогол в постановката на Елена Панайотова. Младата актриса, възпитаничка от първия клас на доц. д-р Пенко Господинов е в екипа на Театър „София“ от януари.

Насладете се на майсторството на студентите и възпитаниците на НАТФИЗ и споделете оживлението, творчеството, вдъхновението и радостта от атмосферата на фестивала в парк „Заимов“.

Pin It on Pinterest