Общество

Смразяващи факти от доклада на Русия за нарушаването на правата на децата в процеса на международно осиновяване в САЩ

От доклада на МВнР на Русия за нарушаването на правата на децата в процеса на международно осиновяване в САЩ

«В процеса на осиновяване на руски деца от американски граждани <..> имаше незаконни «осиновявания» от еднополови двойки и «преотстъпване на родителски права» на неупълномощени лица».

📖 В резултат на двугодишно проучване на доктора по социология, професор от Тексаския университет М.Регнерус (Mark Regnerus), публикувано в авторитетното научно списание «Social Science Research», на тема «Как се различават децата, чиито родители имат еднополови връзки», американският учен стигна до извода, че децата, израснали в такива «партньорства», съществено изостават по редица показатели от тези, отгледани в «традиционно» семейство.

Според проучването:

🔻 До 24% от подрастващите деца от еднополови «семейства» са планирали самоубийство (средното ниво е 5%).

🔻 Възпитаниците на хомосексуални родители по-често, от тези от обикновени семейства, се нуждаят от психотерапевтична помощ (19% срещу 8%).

🔻 Такива деца страдат от разстройство на сексуалната идентичност (60-70% нямат ясни мъжки или женски поведенчески стандарти).

🔻 Разкрити са нарушения на нормите за физическа неприкосновеност: 31% от израсналите с майка лесбийка и 25% с баща хомосексуалист са били принуждавани да правят секс, включително от «родители» (в цялата страна – 8%).

🔻 25% от възпитаниците на хомосексуални родители са имали или имат венерически заболявания (броят на заразените връстници от хетеросексуални семейства е не повече от 8%). Високият показател на заболеваемостта се дължи на факта, че поради «спецификата на възпитанието» такива деца са по-лоялни към изневярата (40% срещу 13% от тези, които са израснали в нормално семейство).

⚠️ Авторът на доклада и неговите заключения, чиято научна достоверност беше потвърдена от много експерти, бяха атакувани от американски организации, които защитават «равните права» на еднополовите родители. Причината е, че резултатите от изследването подкопават усилено разпространявания от хомосексуалистите мит за благоприятните условия за отглеждане на деца в еднополови съюзи.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest