Общество

Слънчево джаз турне на Боби Вълчев

Боби Вълчев, който е познато лице от джаз елита на близкото ни минало, отдавна популярен на сцената в Дубай, а скоро и участник в „България търси талант“, ще прекара последните си летни седмици в България. Разбира се на сцена. Поводът е лятното му турне, озаглавено „ЖИВОТЪТ Е ДЖАЗ“. Седем концерта в няколко града ще разкажат творчеството му и ще припомнят, в импровизирани кавър изпълнения, любими на всички хитове. 

Боби Вълчев ще зарадва ценителите на джаз музиката, както на българското Черноморие, така и в столицата. Няма да пропусне и града на нестихващото изкуство –  Пловдив. На въпроса защо иска да направи турне именно в България, Боби отговаря, че никъде другаде не може да усети тази любов и енергия. Независимо от големите и световни сцени, на които е бил, топлината на българската публика остава незаменима.

Боби Вълчев е джаз изпълнител на световната сцена и от дълги години живее в Дубай. Изявявал се е на една сцена с имена като Маркъс Милър, Джордж Бенсън, Клод Джей Уудс от Earth, Wind & Fire. В Дубай е всяка седмица на сцена до популярния Anthony Muturajah. Боби Вълчев е всестранно развита личност, той е и музикален преподавател в Дубай. Любопитен факт е, че най-възрастният му ученик е 74 годишен мъж, както Боби казва „за любовта към музиката няма граници“!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest