Общество

Самотна майка си търси Мъж!

Моят нов Проект!

Няма по трудно нещо от това !

Хората без ангажименти с деца, не могат с години да открият подходящ партньор …

А представете си колко е трудна тази задача на самотната майка с малки деца! Тя се нарежда на първо място по трудност в намиратето на партньор! Това е като да си космонавт и да излиташ с ракета в космоса. Може и по трудно да е! Изисква не по малка концентрация и умения! Отделно понеже е много трудно повечето жени с деца до 18 г буквално се отказват от каквито и да е връзки и взаимоотношения, защото не могат да си представят как ще “оперират” в този стрес и как ще преминат през честа смяна на партньори заедно с децата си ако се наложи!

Създадох система с правила и напътствия, след работа с над 50 самотни майки, през изминалата година, които правеха нечовешки усилия да постигнат резултати с мъжете, срещите, връзките и да жонглират между работа, задължения и деца! И сега голяма част от тях не само си намериха партньори, а постигнаха връзки 10 от 10. Почти невъзможно дори за момичетата и жените без деца в днешно време! Ако ти е интересно да научиш подробности как с дете да откриеш партньор 10 от 10 и си самотна майка търсеща мъж, но незнаеща как да случи това … запиши си консултация с мен , аз знам какво и как да направиш !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest