Общество

Самотна Майка – и Мъжът /втора част/

По повод поста за самотната майка от 04.01, доста самотни майки ми писаха, разочаровани от срещите си с мъже, на които им “идва в повече” детето на тези майки.

Скъпи Дами, тези “мъже” , които срещате … всички до един, без изключение имат проблеми даже със собствените си деца ако имат такива. Как очаквате да нямат с вас и вашето? Ако пък нямат собствени, някога когато имат и ако въобще имат, отново няма да успяват да бъдат адекватни.

Всички жени, самотни майки, които аз познавам са открили изключителни мъже за себе си и до себе си. Тези мъже се грижат добре и за собствените деца винаги. Не само това те се грижат и за тези на партньорката си. Не само това, а се грижат перфектно. Ако не успявате да срещнете подобен мъж и срещате само “некадърни” мъже, то това е, защото самата вие не вярвате, че може да откриете достоен истински мъж, защото сте с дете. И просто това ви се потвърждава. Но ако се огледате около вас и видите примерите на щастливи самотни майки със стабилни партньори до тях ще разберете, че тези жени не са помисляли дори за миг, че детето им би било някаква пречка за добри взаимоотношения с мъж . Не е ! То е само тест за истински мъж. Изначало друг не ви трябва – дори за собственото ви дете като баща !

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest