Общество

Сама Жена!

Ако си сама!

Ти трябва да можеш да си подсигуриш разходите за живот! Да си плащаш наем! Да си плащаш кредит! Да си купиш кола! Да си плащаш лизинг! Да си плащаш за живота! И ти трябва да можеш да правиш това! Или ако не, да ти е подсигурено от родителите ти. Иначе си загубена! Това ако си сама! Учи се, намери си работа или мисия , изкарвай пари! За да можеш да избираш мъж по любов трябва да си задоволила своите потребности първо сама!

Когато се появи мъж! И имаш връзка! И започнете съжителство! Ти отиди в неговия дом! Жената следва мъжа! “Ама при него е мизерно, грозно, зле обзаведено!” – А ти защо избра този мъж? Защо този мъж с този дом е твоят избор? Защото го обичаш ли? Добре, но трябва и той теб да обича. Ако ти не си добре , наемете дом, на който наема да плаща той! Жената в правилната енергия трябва да живее според доходите на мъжа. Защото ако ти плащаш за дома вече енергията тече погрешно. Вече ти си мъж. И после всичко е погрешно! И когато той ще успее да плаща сам ти няма да се вписваш! Каквито са финансите на мъжа, когато има мъж, според тях живее жената! Ако жената финансира и помага финансово постоянно на мъжа, тя е мъжа и той до нея жената! Няма лошо ако това те кара да си щастлива ! Щастлива ли си?

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest