Общество

Сам Мъж!….Сама Жена!

Проблемът на съвременният Мъж масово е, че не е сигурен в собствените си сили, и възможности, че ще се справи дългосрочно финансово с това да е глава на семейство!

Жената днес, е сигурна, че ще се справи и съвсем сама финансово, защото живота и показва, че го може! Финансово жените днес се оказват по силни от мъжете, по-гъвкави и по -стабилни на силен стрес!

Мъжът търси стабилността, която сам няма в силната финансово жена!

Силната финансово жена, обикновено го употребява, за да и е прислуга и за да отгледа децата, и когато и писне, а винаги и писва, го оставя! На жената и трябва мъж, а не домашна помошница и гледачка, това и е в ДНКа то.

Ако междувременно слабият мъж със силна жена успее по магичен начин да се засили финансово , вече започва да има избор между много жени и възможности, и оставя силната жена, защото той сам вече е силен, и може да избира този път и по сърце. Силен мъж до силна “жена с топки” не стои. Той иска жена не конкуреннтка! И накрая любовта е между финансово силен мъж и жена в женска енергия. Другите всичките са временни герои в някакви измислени филми!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest