Общество

Репресиите почнаха: Атлантическият режим удря неудобни чрез ДАНС

Истината за поръчковия арест на шефа на „Русофили“

Aвтор:  Симеон Миланов

Най-големите престъпници и айдуци се разхождат свободно по улиците на България, а честните и трудолюбиви граждани гният по арестите и следствията, за да може една шайка самозабравили се национални предатели по партийните централи на атлантическите партии да се оправдават пред господарите си от отвъд океана, че са свършили много работа!РЕПРЕСИИТЕ ПОЧНАХА: Атлантическият режим си умира от страх.Поръчковите слуги от ДАНС вчера арестуваха председателя на НД Русофили – Пловдив и член на ИБ на ГС на БСП-Пловдив, Златомир Дьовленски. Уж по обвинение, че бил разкривал държавни тайни.Моля?! Ало, ДАНС, вие шегувате ли се с нас? Младши експерт в община Родопи на Пловдив разкрива държавни тайни? Че той има ли въобще достъп до нещо, което го няма в интернет?

Но най-важното, къде бяха прокуратурата и ДАНС, когато Лютви Местан уби дете? Къде бяха ДАНС, когато в записите се видя, че Киро и Асен де факто намесват чужди посолства в политическия процес у нас? Нещо прокуратурата да е забелязала, че международни наркотрафиканти се разхождат безпрепятствено у нас? На ДАНС да им е направило впечатление, че някои региони в страната са се превърнали в хранителна среда на уахабитски и салафитски терористи и проповедници?! Прокуратурата реагира ли на обществената тайна, която всички са чували, че Киро и Асен извършиха национално предателство по Македонския въпрос срещу…определени стимули?

Поне да проверят. Не.

Но понеже Златомир Дьовленски е председател на Русофили – Пловдив, срещу него може. Човек, който се занимава да организира безплатни уроци по руски за деца, както и опазването на културно-историческото наследство на родината ни. Който със сигурност няма никакъв достъп до класифицирана информация! Каквито и скалъпени обвинения да измислят, ясно е, че това е политическа поръчка. Както е ясно, че поръчката за тях идва от господарите на прокуратурата и ДАНС, които не са във и от България. Искат да направят един показен арест, защото усещат, че властта им в България се клати. Огромната част от народа ги мрази – и слугите, и колониалните господари. Нивото на доверие в институциите е критично ниско, при това с право! Как да вярваш на институции, които очевидно работят за систематичното унищожаване на българите като нация?!

И понеже, залисани във вътрешни олигархични борби, нашите политици започнаха да се самоизяждат, ерозирайки допълнително жалката псевдо-демократична система, трябваше хрътките от ДАНС да бъдат пуснати да тормозят обикновените граждани, какъвто е Златомир. Да принесат една невинна жертва на олтара на своите господари, за да ги потупат те по рамото.

Имам честта не просто да познавам Златко, а да бъда негов приятел. Това е един от най-честните и работливи хора, които познавам. Истински български родолюбец, граждански активен, набожен православен (нарочно го натъртвам, защото, както знаем, тези, които ни управляват искат да унищожат православието и православните), но преди всичко добър човек, който никога не би отказал да помогне на другите хора!

И това, че чуждестранните агенти от ДАНС и прокуратурата му посегнаха, за мен само означава, че те са готови да поведат пълно мащабна война срещу българския народ. Впрочем, такава отдавна се води. Иначе как да си обясним, че един народ намалява с 30-35 % за три десетилетия?

Най-големите престъпници и айдуци се разхождат свободно по улиците на България, а честните и трудолюбиви граждани гният по арестите и следствията, за да може една шайка самозабравили се национални предатели по партийните централи на атлантическите партии да се оправдават пред господарите си от отвъд океана, че са свършили много работа!

Но просто няма да им се получи. Защото всеки българин, който падне курбан в ръцете на „началниците“, ще бъде мъченик оттук насетне. И в един момент на този народ ще му прекипи. Надявам се бездушните продажници на жълтите павета, както и слугите им от разни силови ведомства, да осъзнават, че с тези действия показват само страх и слабост. И да не се оправдават после като нацистите на Нюрнберг с: „Аз само изпълнявах заповеди“.

P.S. Ако в България има поне капчица правов ред, законност и демокрация, Златомир Дьовленски трябва да бъде пуснат час по-скоро на свобода, а тези, които са го задържали и поръчали задържането му, най-малкото да поднесат извинение.

Източник: ПИК

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest