Рамзан Кадиров нокаутира директор на чеченски ансамбъл

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров участва в „гранд вечер на бокса“ заедно с подчинени, в която спечели.

В решителната битка Кадиров нокаутира директора на ансамбъла за песни и танци „Заманхо“ Ренат Цакаев.

На страницата си във „ВКонтакте“ Кадиров разказа, че е организирал боксов минитурнир „след натоварен работен ден“. Заедно с него в турнира участваха офицерът от Специален отряд за бързо реагиране (СОБР) „Терек“ Тимирлан Едилов, помощниците му Умар Даудов и Усман Буруев, солистът на Чеченската държавна филхармония Майрбек Хайдаров, както и гореспоменатият Цакаев, пише mk.ru.

Главната битка срещу Цакаев, призна Кадиров, се е оказала нелека за него – в началото на първия рунд опонентът му „показа, че няма да даде победата просто така“. В началото страните проведоха „малко разузнаване в битката“, след което започнаха да се бият с пълна сила. Във втория рунд Кадиров изпрати Цакаев в нокдаун за кратко, но боят продължи още известно време. И все пак не се стигна до трети рунд.

„Ренат пропусна серия от удари и отново се оказа на пода. Съдията регистрира поражението на опонента ми с технически нокаут“, написа Кадиров.

След „вълнуващия бой“ участниците в спаринга не се разотидоха, а продължиха да тренират на тренажори и изпълниха комплекс от упражнения с дъмбели.

Името на следващия претендент, който ще излезе срещу Умар Даудов, вече се знае, но се пази в тайна, добави ръководителят на Чечения. Ясно е само, че битката им ще се състои на 7 февруари.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest