Ралица Николова получи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче 2021“

На церемония днес председателят на Националната женска организация на ВМРО д-р Султанка Петрова връчи наградата на публиката в конкурса „Мис македонско девойче“ за 2021 г. 

Приза получи Ралица Николова от София. Специално за събитието тя бе с народна носия, каквото е изискването на един от кръговете на конкурса.

Освен това журито класира Ралица Николова на II място в тазгодишното издание на конкурса. Наградната купа ѝ беше връчена от заместник-председателя на ВМРО Искрен Веселинов, който пожела на младото момиче бъдещи успехи в попрището на танцовото изкуство, с което тя се занимава.

Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов подари на Николова дискове с българска народна музика и пожела да има повече млади хора, като нея, които да обичат българското и да прославят българския народен танц по света.

Носителката на наградата на публиката  и на купата за II място благодари за наградите и подчерта, че за нея е било чест да участва в конкурса, който показва естествената красота на българските момичета. Тя сподели, че българският народен танц за нея е всичко и ще продължава да се занимава професионално с танцово изкуство.

Ралица Николова учи в Националното училище по танцово изкуство. Тя смята, че за да се развие България, трябва да се промени мисленето на хората. Така ще може младите да се реализират в различни сфери. Занимава се с фолклор и го предава на хората чрез сцената.

Pin It on Pinterest