Общество

Путин: Русия няма намерение да се самоизолира

Нашите партньори, или вече, може да се каже, бивши партньори, в някои държави маниакално разрушават правната рамка и каналите за диалог, опитвайки се да наложат на всички своите виждания и така наречените правила.

Какви са правилата? Вече съм казвал много пъти. Никой не ги е виждал. Кой ги е написал тези правила? Те ги пишат някъде под завивките и самите правят нещо с тях под завивките. Но ние няма да се навираме при тях под завивките. Но няма и да следваме техните правила.

❗️Въпреки всички тези опити обаче, интензивността на международните контакти, включително и по линията на нашия парламент, не само не намалява, но дори се увеличава. Това е добра, правилна, показателна тенденция.

‼️Повтарям: Русия няма намерение да се самоизолира. Напротив, ние ще разширяваме прагматичните, равнопоставени, взаимноизгодни, изключително партньорски отношения с приятелски страни от Евразия, Африка и Латинска Америка. Дори в САЩ, между другото, имаме много хора, които мислят същото като нас, в Европа. Елитите се държат различно. Но вие и аз знаем, че не винаги елитите на тези страни водят политика, насочена към интересите на собствените им народи. Това ще им се върне.

https://www.facebook.com/rusembul/videos/785249542953705/

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest