Путин разкри кое качество помага на руснаците при трудности

По време на среща с активисти руският президент Владимир Путин благодари на всички, които не остават встрани от чуждата беда в това сложно време.

По време на видеоконферентен разговор държавният глава отбеляза, че страната винаги се е борила с напасти от „цял свят“, като обединява усилия.

„Това буквално е в кръвта, в генетическия код на руснаците“, подчерта президентът по време на среща с участници от всеруската акция „Ние сме заедно“, посветена на въпроса по поддръжката на социалноориентираните организации.

Путин изказа благодарност към доброволците, организациите с нестопанска цел и всички, които помагат на нуждаещите се. Президентът не подмина и културните деятели, журналистите и предприемачите.

„Въобще на всички – всички, които в тези нелеки дни не остават настрана и проявяват душевна щедрост, а понякога и истински граждански героизъм, без всякакво преувеличение“, отбеляза Путин.

Държавният лидер подчерта, че в това тежко време активистите доказват стремежа си да се обединяват в самоотвержената си работа, пише ТВ „Звезда“.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest