Путин отговори на въпрос за своя двойник

Руският президент Владимир Путин отговори на въпрос за своя двойник. Такова питане беше зададено на държавния глава в интервю за ТАСС по проекта „20 въпроса към Владимир Путин„.

Журналистът Андрей Ванденко разказа, че е решил да провери популярните търсения за фамилията на Путин. Сред тях са „Путин инстаграм“, „Путин възраст“, но и „Путин двойник доказателства“. В тази връзка той попита президента: „А има ли двойник?“. Държавният глава отговори отрицателно.

Същевременно президентът призна, че такава идея е възникнала в началото на века. „Е, отказах се от двойници. Това бяха най-тежките времена на борбата с тероризма“, отбеляза той.

През декември 2015 г. на голямата си пресконференция Путин заяви, че няма нужда от двойници. „Какъв двойник? Нямам двойници. За какво са ми?“, попита той репортерите.

През април същата година по време на пряката си линия му беше отправен подобен въпрос – би ли искал да се клонира или да създаде армия от свои двойници-чиновници, на което Путин даде кратък отрицателен отговор, припомня „Лента“.

източник:

Pin It on Pinterest