Общество

Протест срещу кмета на Карлово Емил Кабаиванов, който не дава да се отвори архива на Васил Левски

Всеки българин, който се интересува от опазване културното ни наследство, историческата истина и иска България да я има – моля да се присъедини на протест срещу кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов, който укрива архива за предателството на Васил Левски вече повече от 4 години!

Държавата и прокуратурата е сезирана. Вече тече дело срещу община Карлово! Начинът да успеем по-бързо е граждански натиск! Очаквам Ви в името на Апостола да се присъедините на 18 юли от 11.30 в община Карлово да попитаме Емил Кабаиванов защо крие архива на Васил Левски!

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов вече 4 години не е публикувал архив на Васил Шанов за предателството на Васил Левски. Архивът уж е дарен от частен колекционер, но и до днес никой не е виждал този архив. Укриването на този архив е потъпкване на национална сигурност, идентичност и историческа истина на българите и гавра с паметта на Апостола! Иван Тренев заведе дело срещу община Карлово и Емил Кабаиванов за укриване на историческата истина и културното ни наследство.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest