Общество

Проф д-р Лидия Върбанова е сред поканените експерти за откриването на Международната онлайн академична конференция, Академия Сибелиус, Хелсинки

Проф. д-р Лидия Върбанова, ръководител на магистърската програма по Мениджмънт на сценичните изкуства и индустрии в НАТФИЗ е поканена в панелната дискусия, с която ще се отрие Международната академична онлайн конференция „Изкуството на премислянето: Нова ера в управление на изкуствата“.

Двудневната конференция (9-10 юни 2022 г.) е по повод 25-ата годишнина от обучението по арт мениджмънт в Академията „Сибелиус“ в Хелсинки.

Конференцията съдържа изказвания, изследователски презентации и панелни дискусии по ключови теми на изследванията и практиките за управление на изкуствата в Европа и международен план.

Сред дискутираните теми са: дигитализацията и нейните ефекти върху практиката и политиката на изкуствата и културата, маркетинг и брандинг в културните и творчески индустрии, творческо предприемачество, културното разнообразие, културата и глобализацията и много други.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest