Принц Хари стана жертва на популярни руски шегаджии

Шегаджиите Лексус и Вован се представиха за 17-годишната екоактивистка Грета Тунберг.

Така те успяха да разговарят с най-обсъждания член на британското кралско семейство – принц Хари.

Лексус и Вова са се представили за Грета и нейния баща. Принцът не е забелязал уловката и разказал за Мегзит, пише британският таблоид The Sun, цитиран от 360tv.ru. Според Хари да бъдеш принц и да сключиш брак с кралска особа „не е каквото изглежда“. Един от шегаджиите в ролята на бащата на Грета, Сванте, попитал дали обичайният кралски живот е по-лош.

„О, не, мисля, че (обикновеният живот) е много по-добър. Не забравяй, че съм служил 10 години в армията, така че съм по-обикновен, отколкото семейството ми би искало“, казал Хари.

Принцът обяснил, че той и съпругата му Меган Маркъл непрекъснато се борят с жълти медии, които спекулират с отказа им да изпълняват задълженията си на висши членове на кралското семейство и преместването им в Северна Америка. В същото време внукът на Елизабет отбелязал, че много хора подкрепят него и Меган, защото поставят семейството на първо място. Хари определил Маркъл като силна жена, която не се страхува да защитава общите им интереси.

Шегаджиите са разговаряли с британския принц и за политика. Хари говорил безпристрастно за настоящия президент на Съединените щати Доналд Тръмп. Принцът вярва, че ръцете на американския лидер „са изцапани с кръв“.

Синът на принцеса Даяна не е сигурен, че Тунберг ще може да се срещне с Тръмп, за да обсъди екологичните проблеми. Но ако това се случи, той ще подкрепи Грета. Според него е важно да се води открит диалог с хора като Доналд Тръмп или британския премиер Борис Джонсън. Самият Хари харесва екологичния активизъм на Тунберг и се надява някой ден да отвори фонд за защита на природата.

Руснаците са разговаряли два пъти с принц Хари. Първият им разговор се проведе в новогодишната нощ, вторият – на 22 януари.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest