Общество

При Тото MEGA с безкомпромисен старт на първото турне на подкаст в историята: Двама врачани превзеха Летния театър във Варна

От Варна започна първото турне на подкаст в историята!

При Тото MEGA TOUR стартира безкомпромисно – пред пълен Летен театър и с гост, който публиката очакваше от дълго време.

Снощи, 12 юни, Йонислав Йотов – ТоТо и специалният му гост – повелителят на смеха Краси Радков, се качиха на сцената, за да подарят на публиката преживяване без аналог! Две хиляди човека очакваха с нетърпение да видят госта изненада, а „конспирациите“ кой е първият, избран от ТоТо да гостува в подкаста му за турнето, бяха наистина много.

В рамките на два часа, под небето на Варна, двамата врачани буквално превзеха не само сцената, но и сърцата на публиката. „За мен е чест, че съм ти на гости, защото ти си единственият, който прави това“, обърна се Радков към ТоТо и дори призна, че преди да дойде на подкаста, е търсил в интернет, но не е открил подобен формат никъде по света.

Разговорът премина през различни теми и етапи от живота на Радков, а градусът на настроението непрекъснато растеше. Разбира се, към темата за хумора на Северозапада, двамата включиха и за приятелството и работата му със Слави. Човекът, създал едни от най-запомнящите се комедийни образи в родния ефир, разказа от първа ръка и какво всъщност се е случило зад кулисите на „Шоуто на Слави“ след като не запали прословутото червено ферари и много други.

На финала и водещият, и гостът бяха единодушни, че са се чувствали много комфортно – „проведохме човешки разговор като приятели на маса“, обобщи Радков. Присъстващите пък бяха категорични – искат Краси да гостува отново!

На самия финал на подкаста ТоТо изненада публиката във Варна със светлинно дрон шоу в небето от Droneshow.bg.

При Тото MEGA TOUR продължава! На 14 юни подкастът гостува в Лятното кино в Перник, на 16 юни – в Летен театър Бунарджика – Пловдив, а билети има в мрежата на Eventim. Кои ще са гостите ТоТо, както винаги досега, пази в тайна до последния момент.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest