Общество

При Жените харесването е свързано с условия!

Това е природно обусловено! При мъжете е по различно! Пак природно обусловено!

И така наистина мъжете не подбират особено, поне не всички, що се касае до жените. Те спят с абсолютно всяка, с която имат възможност и е що годе прилична на външен вид. Мъжете гледат външността и не отказват обикновено и на по грознички, за да си задоволят нагона! Природно обусловено, както казва г-н Ник Тесларов! НОооООооооОооооооооооооооооооооооо започне ли връзка мъжете имат мнооооооого условия! Много! Какво жената носи на масата е най важното нещо за 80% от мъжете особено в България! Тук мъжете са силно материално ориентирани и дългосрочно са реално само в изгодни за тях връзки! Може би поради все още ниският стандарт и нестабилни , постоянни доходи на масата бг. мъже!

При жените харесването трябва да е свързано с условия. По принцип да такава е женската природа. Оказва се обаче че отново точно българката има минимални условия и условията и стават все по никакви. Накрая за да има мъж тя е готова на абсолютно всичко, отпадат и условия и дрехи и задръжки. Между другото аз не съм чула за мъж без условия ? Мъжете имат много условия дори и да не ги поставят гласно! Вие момичета срещали ли сте мъж без условия реално?

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest