Общество

Предстои IV-то издание на „Българска музикална работилница“ 2023

Събитието остава единственото в България, което предоставя сцена за изява на специалисти и творци, които често остават в сянката на прожекторите в музикалния свят – хората, стоящи зад даден музикален продукт или услуга.

Четвъртото издание на “Българска музикална работилница“ 2023 отново ще предостави възможност на всички, които имат желание да се срещнат на живо с лютиери, хора, изработващи музикални продукти, предлагащи музикални услуги, видео и звукозаписни студиа, представители на музикални училища, преподаватели и други.

Предишните три издания на Работилницата бяха посрещнати с огромен интерес и любопитство, не само от любителите и специалистите в бранша, но и от широката музикална публика.

Събитието се реализира по идея на лютиера на електрически китари и басове Костадин Димитров и събира заедно най-добрите, за да ги популяризира и покаже чрез лични срещи и демонстрации на сцена, че българските музикални продукти и услуги са конкурентоспособни на своите аналози, предлагани в чужбина.

Форматът на събитието се запазва от предходните години. Всеки участник разполага с изложбена маса и време на сцената за презентация на своите продукти или услуги. Запазва се и възможността за тест на инструменти и апаратура в отделно обособени помещения без необходимост от използване на слушалки.

Всички, които имат желание да сгреят музикалните си сетива в приятната атмосфера на Българска музикална работилница ще бъдат почерпени за добре дошли с кафе, така че да наблюдават с бодрост музикалните презентации на сцената.

Вечерта ще завърши с томбола за посетителите.

Датата е 29.04.2023., мястото клуб Joy Station в гр. София. 

Както обикновено входът ще бъде свободен. 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest