Общество

Песков: Хората от Донбас са убивани в продължение на осем години, убиваха и деца

Прессекретарят на Президента на Русия Дмитрий Песков на маратона на знанието «Първите»:

💬 Разбира се, едва ли е необходимо да говоря за подробности, да ви давам огромни списъци от случаи на лъжа – ще говоря само за най-фрапиращите.

❗Първо: Русия е виновна за всичко – за това, което се случва. „Агресивната“ Русия, която започна СВО „непредизвикано и без причина за това“.

‼️Това е чудовищна лъжа. Тези, които говорят за това, никога не разказват цялата предистория и никога не показват нашия Президент, когато я разказва. Само вие и ние го виждаме. Ето как работи информационният свят и този западен монопол върху собствеността на информационните потоци – световният монопол, който се разяжда и който рано или късно – не само ние, но и други държави, които са заинтересовани от справедливо и искрено отношение към себе си – заедно ще разклатим този западен монопол в информационната сфера.

❌ Те никога не говорят за това как хората от Донбас са убивани в продължение на осем години, как убиваха деца в Донбас. Никога не показват гробищата, където са погребани децата на Донбас. Не говорят за старците, загинали под бомбите. Това реално се случваше. Но те лъжат и казват, че не се е случвало.

https://www.facebook.com/rusembul/videos/1241247906751487/

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest