Общество

Пътувай из Русия с тези уеб камери в реално време

Докато чакаме животът да се нормализира, защо да не попътуваме виртуално?

Тези уеб камери могат да те отведат до някои от най-добрите туристически дестинации в Русия за секунди!

Москва

Broadcast is powered by Baltic Live Cam

Какъв по-добър начин да започнеш да изследваш Русия от това да посетиш столицата ѝ? Ето една спираща дъха гледка към нейния бизнес център – „Москва Сити“. Небостъргачи, жилищни блокове, коли и влакове, минаващи покрай тях – всичко това в един панорамен градски поток на живо. За съжаление в момента няма уеб камера с изглед към Червения площад, но много други места в столицата са достъпни тук.

Санкт Петербург

А сега да посетим културната столица на Русия и нейната главна улица, Невски проспект, която, както се вижда, винаги е пълна. Особено в сравнение с други части на града (като канал „Грибоедов“ или Петерхоф – сега очевидно празен).

Сочи

Broadcast is powered by Baltic Live Cam

Ако искаш да отделиш няколко минути за медитация, гледайки черноморските вълни на един от плажовете в Сочи, опитай този изглед и включи звука. Хубаво време, хора на плажа и чайки в небето – изглежда, че нищо не се е променило!

Спокойно е и в Красна поляна и нейния курорт „Роза Хутор“ – в планините все още има малко останал сняг и нищо не разваля гледката.

Крим

Някои камери, предаващи на живо, са достъпни и на брега на Крим. Разгледай красивия Балаклавски залив, устието на Белбек или един от плажовете – човек може да гледа морето и пясъка с часове!

Елбрус

Powered by Ivideon

Снежни върхове, а наоколо няма жива душа – това е настоящата гледка от ски курорта на най-високата европейска планина, Елбрус. Спокойната природа може да се разгледа от различни ъгли – виж повече тук.

Езерото Байкал

Мечтаеш един ден да посетиш Байкал? Разгледай нос Капитанов на южното му крайбрежие чрез уеб камера. Не забравяй да включиш звука, за да чуеш вълните!

Камчатка

Broadcast is powered by Baltic Live Cam

Нека се качим на Камчатка и да разгледаме един от най-красивите ѝ символи – залива Авача, един от най-големите заливи в света, 2173-метровият вулкан Вилючински (известен още като Вилючинская Сопка) също се вижда на хоризонта. Прекрасна гледка, особено ако я хванеш през деня!

автор: КСЕНИЯ ЗУБАЧОВА

източник: bg.rbth.com

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest