Общество

Паола превзема фолка

Младата сензация  представи дебютния си проект, като поп-фолк изпълнител.

След участието си в „Гласът на България“ и „Х Фактор“ младата сензация – Паола, която до скоро се изявяваше в поп жанра с псевдонима Петя G представи дебютния си поп-фолк проект, озаглавен – „Отписан“. В момента изпълнителката не смята да подписва договор с никоя музикална компания нито лейбъл, като смята че най-добрия вариант за всеки млад изпълнител е да се самопродуцира.

„Отписан“ вече се радва на голяма популярност, а Паола разкри че в момента подготвя следващия си нов проект.

Паола е родом от Русе. . От дете се занимава с музика като е завършила музикалното училище в дунавския град с няколко профила – ударни инструменти, поп и джаз пеене и актьорско майсторство. Още от детската градина се занимава с музика и пеела пред всички деца, но родителите и тогава не вярват в нейния талант. Няколко години по-късно те виждат потенциала в нея и я записват в хор в град Русе. От там започва пътя на Паола, като паралелно започва да се развива индивидуално – ходи по конкурси и фестивали. През 2015 г. стига до финала за избор на български представител за детската Евровизия.

През 2019г. решава да се запише на кастинг за „Гласът на България“, като грабва сърцата и обръща всички четири стола. Паола попада в отбор Камелия и стига до последните места. След участието си в предаването, започва своя солова поп кариера с артистичният псевдоним Петя G , като издава няколко проекта, които са приети много добре от публиката.“ 

В момента Паола е студентка в НБУ в класа на Етиен Леви. 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest