От център „Гамалея“ обясниха привличането на метали към мястото на ваксинация

Привличането на метал към мястото на ваксинация не е свързано с теорията за чипиране, а се дължи на електричеството в човешкото тяло.

Така обясни явлението ръководителят на отдела на Научноизследователския институт по епидемиология и микробиология „Гамалея“ Александър Бутенко в интервю за радиостанцията „Говорит Москва“.

В социалните мрежи се появиха видеа, в които хората слагат монети на мястото на ваксиниране, а металът залепва за тялото. Според Бутенко някои хора имат способността да задържат метални предмети, пише „Лента“.

„Те могат да сложат десет до двадесет монети и те прекрасно се задържат. Някои хора имат способност да задържат в областта на гърдите метални лъжици или ножове. Подобно явление може да бъде много развито у едни, и по-малко у други, а при трети в по-голяма степен. В това няма нищо изненадващо“, каза вирусологът.

Специалистът поясни, че електричеството e важен елемент от дейността на нервната система и човешките органи. С това може да се обясни способността за привличане на метали. Ваксината не може да съдържа „цифрово оборудване“.

„Какво е ваксина? Тя представлява просто течност, съдържаща антигени на коронавируса и нищо друго (…) това е просто фантазията на хората“, каза Бутенко.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ

Pin It on Pinterest