Общество

Организират в България масова медитация с участието на 40 европейски страни

Участници от 40 европейски страни, сред които и България, ще медитират едновременно в рамките на събитието БЪЛГАРИЯ МЕДИТИРА с Шри Шри Рави Шанкар.

То ще се случи на 13.06., от 11:00 часа сутринта, ще бъде част от онлайн международния Йога фестивал за психично здраве. Българските организатори от международната хуманитарна и образователна фондация „Изкуството да живееш“ и Шри Шри училище по йога Европа, обещават невероятно преживяване. Масовата медитация с толкова много хора, които се обединяват духом едновременно, обещава невероятно повдигане на духа на страната ни и силно презареждане на всяка личност, тъй като ефективността от медитирането ще бъде умножена по участниците от всички 40 европейски страни. В събитието ще вземе участие и основателят на „Изкуството да живееш“ – Шри Шри Рави Шанкар, който е глобален хуманитарен лидер, посланик на мира и популярен духовен учител. Послание за по-щастливо бъдеще ще отправи и посланикът на Индия в България Н.П. Санджай Рана.

Събитието се провежда в контекста на пандемията от Covid-19, която доведе до повишени нива на стрес и тревожност при много хора. Медитацията е ефективно средство, което може да се използва за справяне със стреса и несигурността и силен инструмент за зареждане с положителна енергия. Събитието е част от целодневния международен фестивал  Йога фестивал за психично здраве, който включва панелни дискусии, йога семинари и занятия, водени от изявени експерти от цял свят, които ще споделят своя опит с йога, дишане и медитация.

За регистрация в събитието БЪЛГАРИЯ МЕДИТИРА: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvdeuoqjsuH9zuAHKlSURjc3jI5zc9eS1K

За регистрация за целия онлайн Йога фестивал на 13 юни (безплатно): https://www.eventbrite.com/e/europe-meditates-yoga-festival-4-mental-health-tickets-153490753977

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest