Общество

Няма да стане така!

ТЯ – Искам мъж с добра професия, умен, изкарващ пари, с хубав дом, щедър, спортуващ, с хубава визия, потентен, възпитан и интелигентен, и с добро сърце !

ТОЙ – Ок ето тук съм! Дойдох. А ти каква си?

ТЯ – Аз съм наградата, защото съм жена!

АЗ – Консултант Любов) съм припаднала тук!

Момичета … като пиша постове, НЯМАМ предвид да разбирате под “жената е наградата” и “какво ти носиш на масата като жена?” – “ами нищо, аз просто защото съм родена жена вече съм ценна” не е това смисълът 😩😅 Нямам как да стане това! При никой не се е получило. Няма го филма мъжът прави всичко, жената просто съществува, спи и мързелува, че и той стои до нея с години . Алфа Мъжът от описанието иска също жена с висока стойност! Кое прави жената с висока стойност – нейната поддържана визия и хубав стил, интелект, енергия плюс, статус ( може да сте творец, да пишете книги, да имате магазинче за палачинки, нещо в което сте щастлива правейки, няма значение какво, но нещо да умеете и да творите ) и добро сърце! Тук ако сте 10 от 10 става от вас да се заинтригува мъж от висок калибър! Просто да лежа и спя и да не се развивам в нищо, не е интересно за никой, камо ли за Алфа Мъж!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest