Общество

Небензя: Видеозаписите на удара по детската болница показват истината

Както знаете, нашите западни колеги не се интересуват от истината, и в най-добрите традиции на провокация в Буча или в болница в Мариупол те се опитаха да представят желаното за реално, осъждайки предполагаемия „целенасочен удар на руските ВКС по детско лечебно заведение”.

Хитростта на подобна тактика е видима с невъоръжено око и самите украинци веднага го забелязаха благодарение на това, че видеозаписите на удара по болничния комплекс бързо се появиха в интернет и зачеркнаха всички опити на Киев и западни пропагандисти.

<…>

Трагедията с удара на противовъздушна ракета в детска болница се случи точно в навечерието на срещата на върха на НАТО. При което това е вече третата среща на върха на НАТО от началото на СВО, и преди всяка от тях е имало подобни ситуации. И във всички случаи тези ситуации бяха използвани максимално от лидера на киевската клика, за да изпросят нови оръжия за Украйна.

⁉️ Как става така, че украинската противовъздушна отбрана пропуска всичките пет удара по завода, но с точност уцелва детската болница?

❌ Няма съмнение, че ръководството на Украйна ще използва днешната ситуация като причина за по-нататъшно игнориране на искането на украинското общество и на цялото Световно мнозинство за намиране на мирно решение на украинската криза. <…>

🤝 Оценяваме инициативите на всички държави, които са насочени към истинско прекратяване на огъня и отчитат нашите законни опасения, а не са насочени към насърчаване на пропагандни „залъгалки“ като псевдомирна конференция в Швейцария.

🎙 От речта на Постоянния представител В.А.Небензя на заседанието на Съвета за сигурност на ООН за Украйна 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest