Общество

Не всичко е пари!

Моят богат клиент Мъж, масово е без жена!
Че нали жените гледат само парите казвате?

Първият клиент, който дойде при мен на консултация ме срещна на входа на кооперацията. Попита ме дали колата му ще ми пречи, защото беше паркирал своят Мерцедес Брабус точно до гаража, където аз паркирам и запречваше леко изхода оттам. Но темата е друга. Той дойде, за да разбере, защо не може да си открие приятелка и какво прави грешно. Към жените имаше само две изисквания,” да нямат домашен любимец”, защото последната му приятелка го е оставила, защото не е можел да приеме идеята, че ще живеят с кучето и, и да не е с малко дете, защото иска да ходи на Малдивите без малки деца. Други изисквания към жените този човек нямаше … сам от 7г, богат, млад, красив , спортен тип.
Втората ми консултация с мъж на живо беше отново с ерген. търсеше си жена с цел брак и деца. Каза ми, че е наследствен милионер, работи основно в Лондон, където и отчасти живее, завършил най престижният университет там … сам от 5 години.
Клиент номер три, беше ми представен от мой последовател като милионер по световните статистики преди три години още. Човека така и никога не ми се обади, защото държеше само на среща на живо. Видяхме се. Милионер, работохолик, “нямам време за ходене по срещи, какво да правя?” … сам от 10 години!
Клиент номер четири . Разведен баща на три деца. Без финансови проблеми. Без желание за повече деца. С желание да открие жена с която да сподели живота си. Изключително възпитан, умен, интелигентен, много, много, много богат мъж . Сам откакто се е развел – 4 години.
Мъж, финансов експерт, разведен с едно дете. Три връзки със съжителство дългосрочни. Три пъти изоставян подред. “Какво ми има, че все ме изоставят, Деси? “
И сега изненадата … докато пиша този пост и разсъждавам върху клиентите си мъже, осъзнавам че дотук , с изключение на двама, трима които ми споделиха че имат финансови затруднения всички свързали се с мен мъже за консултации са над средното ниво по стандарт на живот. Без никакви финансови затруднения и проблеми и мнозинството са многократно оставяни от жени, в невъзможност да открият жени, и живеещи самотни от години. Колко мъже ми написаха дотук, “ Деси, отговарям на всички критерии на твоя пост за “търсим мъж” ,но нямам жена” не можете да си представите дори. И така … не всичко е пари приятелю. не всичко е пари. Тези мъже с радост искат да дадат пари за да най накрая си намерят жена. Но въпреки че нямат никакви финансови проблеми нямат такава. И после жените гледат само пари … ами не ! Другата ми новина – масово клиентите ми с пари, къщи, имения, бизнеси, коли са изоставяни от съпругите си за по-бедни тяхни събратя и избират беден живот. Та това е! Всеки да си прави изводите! За жените, парите, мъжете! Защото още не съм ви разказала за богатите си успешни клиентки, които са в перманентни депресии, защото обичат лузъри за които от години се грижат и издържат финансово!

Десислава Илиева – Консултант Любов

за връзка с Десислава Илиева: desislava.coaching@abv.bg и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest